Com tancar la sessió del vostre compte de Google en altres dispositius remots

How Sign Out Your Google Account Other Remote Devices

Si utilitzeu el vostre compte de Google en diversos dispositius, és probable que encara tingueu la sessió iniciada en aquests dispositius, tret que recordeu haver tancat la sessió. Més important encara, si es perd o us roben el telèfon intel·ligent o l'ordinador portàtil, heu de saber com tancar la sessió del vostre compte de Google.

Tancar la sessió del vostre compte de Google des d’altres dispositius és un procés senzill. La forma més senzilla de fer-ho és canvieu la contrasenya de Gmail . Si voleu tenir més control sobre quins dispositius heu iniciat la sessió amb el vostre compte de Google, Google us ofereix opcions veure els dispositius connectats i elimineu l'accés mitjançant un potent tauler.



  1. A la Tauler del compte de Google , seleccioneu Reviseu els dispositius sota la Dispositius utilitzats recentment secció . Veureu una llista de dispositius que han estat actius al vostre compte durant els darrers 28 dies o que han iniciat la sessió actualment.



  1. Feu clic en un dispositiu per veure la vostra última activitat, inclòs el model, la ubicació, el tipus de navegador utilitzat al dispositiu i la darrera data sincronitzada. Podeu utilitzar la informació d’aquesta secció per comprovar si hi ha signes que puguin indicar activitat sospitosa.



  1. Fer clic a Elimina l'accés a sota del dispositiu que voleu suprimir i després Elimina de nou quan aparegui el diàleg de confirmació. Si elimineu l'accés, es tancarà la sessió del dispositiu de destinació i de les aplicacions connectades del vostre compte de Google.

Tingueu en compte que Elimina l'accés actualment està disponible per a les aplicacions de Google en dispositius iOS i Android. Si no veieu cap botó per eliminar l'accés, utilitzeu el botó Comprovació de seguretat eina per protegir el vostre compte.

1 minut de lectura