Com es desactiva el client de seguiment d'enllaços distribuïts

How Disable Distributed Link Tracking Client

Els discs durs externs i altres dispositius ofereixen una manera excel·lent de compartir els nostres fitxers personals o de crear còpies de seguretat. És possible que hagueu notat una opció d’eliminació segura (cantonada inferior dreta) a la safata d’icones sempre que connecteu les unitats externes a l’ordinador. L’objectiu d’aquesta opció és comprovar si hi ha una aplicació que accedeixi a les dades de la vostra unitat o no. Si una aplicació encara té un mànec obert a la vostra unitat externa, Windows us avisarà abans d'expulsar la unitat. Tot això és només per assegurar-vos que les vostres dades siguin segures. Normalment, si rebeu aquest missatge en fer clic a l'opció d'eliminació USB de forma segura, només podeu tancar totes les aplicacions i us permetrà expulsar la unitat amb seguretat. Tanmateix, en alguns casos, continuareu veient el missatge d’advertència i Windows no us permetrà expulsar la vostra unitat externa. Això pot ser força problemàtic, ja que no hi haurà res que pugueu fer en aquesta situació. Podeu ignorar l'advertiment de Windows, però tindreu moltes possibilitats de pèrdua de dades.

Aquest problema és causat per un servei anomenat Client de seguiment d'enllaços distribuïts. Aquest servei manté un identificador obert a la carpeta d'informació del volum del sistema oculta, així com al fitxer tracking.log. Com que aquest servei manté oberta la nansa amb la vostra unitat externa, no podreu eliminar-la amb seguretat.



Mètode 1: desactiva Client de seguiment d'enllaços distribuït

La solució més comuna per a aquest problema és simplement desactivar el servei que causa aquest problema. Seguiu els passos que s'indiquen a continuació per desactivar el servei de client de seguiment d'enllaços distribuïts

Nota: Abans de seguir els passos que es detallen a continuació, tingueu en compte que els serveis del sistema hi són per un motiu. La desactivació del servei del sistema pot causar problemes greus, ja sigui en el moment de desactivar-lo o més endavant. Moltes vegades un servei fa més del que sabem o del que diu la documentació. Per tant, desactiveu aquest servei sota el vostre risc. Si voleu saber quines són les responsabilitats d’aquest servei, ho hem cobert al final d’aquest mètode.

  1. Espera Tecla de Windows i premeu R
  2. Tipus services.msc i premeu Entra

  1. Localitzeu el servei anomenat Client de seguiment d'enllaços distribuït i feu-hi doble clic

  1. Seleccioneu Desactivat des del menú desplegable de Tipus d'inici

  1. Feu clic a Atura si l'estat del servei s'està executant
  2. Feu clic a Aplicar després seleccioneu D'acord

El vostre problema s’hauria de resoldre un cop hàgiu acabat el pas anterior.

Què fa el client de seguiment d'enllaços distribuïts?

Hi ha un parell de coses que fan aquest servei. Però, com s’ha esmentat anteriorment, és possible que aquestes no siguin la llista completa de responsabilitats d’aquest servei.

La responsabilitat principal d'aquest servei és 'Mantenir enllaços amb fitxers NTFS dins del vostre equip o a través d'un domini'. Simplement significa que aquest servei fa un seguiment dels fitxers originals i de les seves dreceres. Per exemple, si moveu el fitxer original a un camí de ruta més recent, aquest servei també actualitzarà el camí de la drecera. D'aquesta manera, l'enllaç no es trencarà i tot continuarà funcionant. D'altra banda, si desactiveu aquest servei, si moveu els fitxers originals, podreu trencar les dreceres de fitxers. Per tant, també haurà de fer front.

Una altra cosa que s’utilitza és amb l’aplicació antivirus AVG. Aquesta aplicació utilitza el servei Client de seguiment d'enllaços distribuïts per escanejar fitxers i carpetes. Per tant, si teniu una aplicació antivirus AVG, torneu a considerar la possibilitat de desactivar aquest servei.

Mètode 2: Actualització de Windows

Si no voleu assumir el risc de desactivar el servei de seguiment d’enllaços distribuïts, podeu esperar a les actualitzacions de Windows. O bé, si no heu actualitzat el Windows, instal·leu les darreres actualitzacions de Windows si no heu actualitzat el sistema. Molts usuaris han notat que aquest problema es resol després de Windows Update.

Per tant, instal·leu les darreres actualitzacions de Windows al vostre sistema si encara no ho heu fet.

3 minuts de lectura