Com desbloquejar contactes a Snapchat

Desbloqueig de contactes bloquejats a Snapchat

Heu bloquejat algú a Snapchat i voleu invertir el que heu fet i desbloquejar-lo? Podeu desbloquejar-les, però el desbloqueig suprimeix aquesta persona de la vostra llista de Snapchat. Per tant, si voleu desbloquejar-los i poder-ne veure les instantànies, els haureu de tornar a afegir.

A continuació s’explica com podeu desbloquejar algú al vostre Snapchat.



  1. Aneu a la pàgina d'inici de Snapchat i obriu el vostre perfil.

    Obriu la vostra pàgina d'inici per a Snapchat.



  2. Feu clic a la icona de configuració a l'extrem superior dret.

    Feu clic a la icona de configuració



  3. Desplaceu-vos cap avall per la pantalla que apareix. Baixeu fins que trobeu l'opció 'Bloquejat'.

    Desplaceu-vos cap avall per la llista per trobar la pestanya 'bloquejat'

    Bloquejat, aquí trobareu la llista de tots els contactes bloquejats.

  4. Bloquejat és on trobareu tots els contactes que heu bloquejat mai.

    Feu clic a la creu que hi ha al costat del nom de les persones bloquejades per desbloquejar-les.



    Ara, per desbloquejar qualsevol persona de la vostra llista de blocs, heu de prémer el signe 'x' que hi ha just davant del seu nom sota aquesta llista. Si feu clic a aquesta creu, apareixerà aquest quadre de diàleg a la pantalla, que us preguntarà si realment voleu desbloquejar aquesta persona.

    Snapchat confirma als seus usuaris si volen desbloquejar l’usuari bloquejat.

    Si voleu desbloquejar-lo, toqueu Sí, si no, toqueu NO.

  5. L'amic s'ha desbloquejat. Tot i això, ja no apareixeran a la vostra llista. El que significa que, si voleu veure les seves instantànies, les haureu de tornar a afegir.

    Ara no es mostren amics bloquejats perquè els heu desbloquejat.

    Afegiu de nou l'amic desbloquejat. Evidentment, no és un pas necessari si no voleu afegir-los de nou.

Podeu bloquejar i desbloquejar qualsevol persona de la llista d’amics de Snapchat. No obstant això, hi ha una gran possibilitat que Snapchat restringeixi les vostres accions per tornar a afegir algú després de bloquejar-lo i desbloquejar-lo, tot dins d'un cercle tancat. Aquesta restricció dura gairebé 24 hores fins que pugueu tornar a cercar aquesta persona i afegir-la a la llista dels vostres amics a Snapchat.

I, per a totes les persones que han estat pensant que una persona que es bloqueja mai no sap si està bloquejada, probablement no saben que es pot saber qui us ha bloquejat a Snapchat. No és un mètode directe, però aconseguir aquesta informació és possible a Snapchat. Suposem que darrerament no heu vist fotos d'un amic i us pregunteu on han estat. Per tant, cerqueu el seu nom a la barra de cerca a Snapchat. Si us han bloquejat, no trobareu el seu compte des del vostre Snapchat. Tot i que podeu comprovar-ho de nou, cercant-los des d’un altre compte de Snapchat i, si apareixen a la pestanya de cerca, es confirma que heu estat bloquejat.

Però si realment heu de desbloquejar algú en el futur i tornar-lo a afegir, per què fins i tot el bloquegeu? Hi ha una solució millor si no voleu rebre notificacions d’aquesta persona. Podeu activar la funció 'No molesteu' per a aquest amic específic a Snapchat. La funció 'No molesteu', mantingueu el vostre amic a la llista, mentre podeu enviar i rebre instantànies. L’avantatge aquí és que no rebreu cap notificació quan us enviïn un instantani o un xat. Una idea millor no? Definitivament, és millor que anar al procés de bloqueig, desbloqueig i lectura.

A continuació s’explica com podeu activar aquesta funció per al vostre amic.

  • Cerqueu l’amic per al qual vulgueu activar la funció No molesteu.

    Cerqueu l’amic a la barra de cerca de Snapchats per a qui vulgueu activar aquesta funció.

  • Quan feu clic al nom del vostre amic, s’obrirà la finestra de conversa per a tots dos. Feu clic a la icona de configuració aquí, que són les tres línies horitzontals cap a l'extrem superior esquerre.

    La icona de configuració, on trobareu tots els paràmetres als quals podeu accedir en relació amb un determinat amic.

  • Això us orientarà a totes les opcions d'accions que us agradaria fer per a aquest amic, inclosa l'acció per bloquejar-les o suprimir-les. Localitzeu l'opció No molesteu i activeu el botó corresponent. El color dels botons es tornarà blau en el moment que l’engegueu.

    La funció No molestar a Snapchat pot ser una forma millor en lloc de suprimir algú i tornar-lo a afegir més tard.

    El botó No molestar es posa de color blau quan activeu aquesta funció per a un amic. Un cop activada, no rebreu notificacions dels instantanis ni dels xats que aquest amic us envia.

  • Podeu repetir els passos si voleu canviar la funció No molesteu per a aquest amic.