Com: suprimir el compte de YouTube

How Delete Youtube Account

YouTube és la plataforma de vídeo compartida més popular del món que es va llançar el 2005. Un any més tard, el 2006, Google va comprar aquesta plataforma i es va convertir en el lloc número u de tota mena de vídeos. Alguns usuaris de YouTube fins i tot guanyen diners creant contingut original a la plataforma i generant diners a través d’ingressos publicitaris.



No obstant això, alguns usuaris tenen el seu nom personal i la seva identitat lligats al seu compte de YouTube i és per això que de vegades volen suprimir el seu compte de YouTube sense esborrar tot el seu compte de Gmail. Seguiu les instruccions d’aquest article per esbrinar alguns dels mètodes que s’utilitzen per suprimir un compte de YouTube.



Solució 1: amagueu el compte i el canal de YouTube temporalment

Aquesta solució és particularment útil si no esteu segur de si voleu utilitzar el contingut del vostre canal de YouTube en el futur i us recomanem que oculteu el vostre canal abans de decidir suprimir-lo, especialment si teniu un canal especialment reeixit a YouTube. .



Pots amagar contingut del teu canal de YouTube i tornar a activar-lo més endavant. Quan amagueu contingut, el nom del canal, els vídeos, els m'agrada, les subscripcions i els subscriptors es faran privats.

Nota : Tots els comentaris i respostes que hagis fet sobre comentaris d'altres persones se suprimiran permanentment de YouTube. No s'eliminaran altres formes de dades del compte de Google d'altres propietats de Google.

  1. En un PC, assegureu-vos que hàgiu iniciat la sessió a YouTube amb el compte que vau utilitzar per crear el canal en particular. Després d'obrir YouTube, feu clic a la icona d'inici de sessió a l'extrem superior dret i inicieu la sessió amb les credencials del vostre compte de Google.



  1. Aneu a la configuració avançada del compte. Podeu accedir a la configuració avançada del compte seguint el conjunt de passos que es troben a continuació.
  2. A la part superior dreta, feu clic al vostre compte> Configuració (que hauria de semblar una icona d'engranatge).
  3. A la secció 'Configuració del compte', feu clic a Visió general. Seleccioneu Avançat sota el nom del vostre canal.

  1. A la part inferior, seleccioneu el canal Suprimeix. És possible que hàgiu de tornar a escriure les vostres credencials d’inici de sessió.

  1. Selecciona Vull ocultar el meu canal o vull ocultar el meu contingut i trieu quines opcions els quadres confirmaran exactament el que voleu amagar del vostre canal.
  2. Feu clic a l'opció Amaga el meu canal.

Si voleu que el vostre contingut estigui disponible per a altres usuaris de YouTube o si voleu penjar, fer comentaris a YouTube o fer servir llistes de reproducció, podeu mostrar el canal.

  1. En un PC, assegureu-vos que hàgiu iniciat la sessió a YouTube amb el compte que vau utilitzar per crear el canal en particular. Després d'obrir YouTube, feu clic a la icona d'inici de sessió a l'extrem superior dret i inicieu la sessió amb les credencials del vostre compte de Google.

  1. Aneu a crear un canal i empleneu el formulari que apareix. Això restablirà el vostre canal de YouTube ràpidament.
  2. Al formulari, no seleccioneu l'opció 'Per utilitzar una empresa o un altre nom, feu clic aquí'. Aquesta opció s’utilitza per crear un canal nou en lloc de restaurar-ne l’antic.

  1. Després de mostrar el canal públic, tindreu l'opció de fer que els vostres vídeos i llistes de reproducció siguin visibles a la secció Gestor de vídeos.

Solució 2: suprimir el canal de YouTube permanentment

El segon conjunt de passos que heu de revisar proporciona les instruccions necessàries per suprimir permanentment el vostre canal de YouTube sense deixar la possibilitat de restaurar-lo de cap manera. Això és particularment útil si definitivament voleu deixar definitivament YouTube i si no voleu utilitzar-lo en cap moment en el futur.

Aquesta opció suprimirà permanentment el vostre contingut, inclosos els vídeos que heu penjat, els comentaris que heu publicat, els missatges que heu enviat, les llistes de reproducció i l'historial de navegació. Tingueu en compte que de moment no podeu suprimir un canal mitjançant un dispositiu mòbil.

  1. En un PC, assegureu-vos que hàgiu iniciat la sessió a YouTube amb el compte que vau utilitzar per crear el canal en particular. Després d'obrir YouTube, feu clic a la icona d'inici de sessió a l'extrem superior dret i inicieu la sessió amb les credencials del vostre compte de Google.

  1. Aneu a la configuració avançada del compte. Podeu accedir a la configuració avançada del compte seguint el conjunt de passos que es troben a continuació.
  2. A la part superior dreta, feu clic al vostre compte> Configuració (que hauria de semblar una icona d'engranatge).
  3. A la secció 'Configuració del compte', feu clic a Visió general. Seleccioneu Avançat sota el nom del vostre canal.

  1. A la part inferior, seleccioneu el canal Suprimeix. És possible que hàgiu de tornar a escriure les vostres credencials d’inici de sessió.

  1. Selecciona Vull suprimir permanentment el meu contingut i fes clic a les caselles per confirmar que vols suprimir el teu canal.
  2. Feu clic a l'opció Suprimeix el meu canal. L'opció també es pot anomenar Suprimeix el contingut, així que assegureu-vos de seleccionar-lo si apareix.
  3. El procés pot trigar una mica de temps, de manera que és possible que vegeu les miniatures dels vídeos que heu penjat al cap d’un temps.

Nota : Aquest procés només suprimirà el canal de YouTube, però no suprimirà el perfil de Google+ o algunes de les pàgines connectades al canal o el compte de Google que vau utilitzar per crear el canal.

Solució 3: suprimir el vostre compte de Google

No es recomana suprimir el vostre compte de Google, ja que probablement l'heu utilitzat per a diversos llocs web diferents, com el correu associat al vostre compte. Tanmateix, si només heu utilitzat el vostre compte de Google per configurar un compte de YouTube, només podeu eliminar-lo i acabar-lo. Repetim, aquest mètode és extrem i no s’ha de prendre a la lleugera.

  1. Inicieu la sessió al vostre compte. Podeu accedir al vostre compte mitjançant diverses fonts diferents, però la manera més senzilla és iniciar sessió al vostre compte de Google i seleccionar la icona del vostre compte i, a continuació, fer clic a El meu compte.

  1. A la secció 'Preferències del compte', feu clic a Suprimeix el vostre compte o serveis.
  2. Trieu un servei que vulgueu suprimir o feu clic a Suprimeix el compte i les dades de Google. Això suprimirà el vostre compte de Google permanentment.

  1. Trieu Suprimeix després de seguir les instruccions mostrades.
  2. Si no podeu fer aquests passos, el vostre compte probablement l’ha creat una organització o una empresa i haureu de consultar-los abans de suprimir-lo.
4 minuts de lectura