Com esborrar l'historial de visualitzacions a Hulu

Suprimiu el vostre historial de visualitzacions a Hulu

És possible que els usuaris d’Hulu no siguin conscients de com poden eliminar tot l’historial de visualització d’Hulu del seu lloc web o de l’aplicació. Ara hi pot haver molts motius pels quals algú vulgui suprimir el seu historial Hulu, especialment quan compartiu el vostre compte Hulu amb una altra persona.

Motiu número 1

Heu vist alguna cosa que no voleu que els vostres pares vegin o coneguin. O bé, heu vist alguna cosa i, com que compartiu el compte amb els vostres fills, us sembla que potser no seria adequat que vegin.



Motiu número 2

És possible que hagi passat una o dues vegades que hagueu vist alguna cosa a Hulu i un contingut similar al que apareixia a la vostra llista de suggeriments. De vegades, aquests suggeriments poden superar-se i, per eliminar aquest tipus de suggeriments de la pantalla d’Hulu, cal eliminar-los manualment o suprimir l’historial perquè Hulu no mostri aquests programes o pel·lícules al vostre compte.

Com esborrar el vostre historial

Eliminar l’historial de visualitzacions és molt fàcil. Només heu de seguir els passos que s’esmenten a continuació i el vostre compte d’Hulu quedarà net com un compte de nova creació. Un cop hàgiu suprimit l'historial, els suggeriments que hàgiu rebut anteriorment per Hulu canviaran o desapareixeran automàticament, ja que només mostren contingut relacionat amb el vostre historial de visualitzacions de Hulu i els programes marcats per vosaltres.

  1. Inicieu la sessió al vostre compte Hulu. Treballar amb el lloc web des d’un ordinador o un ordinador portàtil pot ser més fàcil, ja que ho veuríeu tot de manera més adequada.

    Així hauria de ser el vostre compte Hulu quan inicieu la sessió.

  2. Cap a l'extrem superior dret de la pantalla, podeu notar el vostre nom o el nom del perfil que esteu fent servir actualment. Podeu suprimir l'historial de visualitzacions de cada perfil a Hulu obrint aquest perfil a Hulu. Aquí, al costat de la K, tal com es veu a la imatge superior, és on faré clic per trobar una pestanya per a la història. En fer-hi clic, accedireu al vostre historial de visualitzacions i us mostrarà tots els programes que heu vist mai, o la vostra parella, des d’aquest perfil específic. Hi ha dues maneres d’aconseguir-ho. Podeu anar a cada pestanya de l'historial de visualitzacions i suprimir el programa o bé fer clic a l'eliminació de tots els vídeos de l'extrem superior esquerre de la pantalla per suprimir el vostre historial a Hulu, tal com es mostra a la imatge següent.

    Moltes vegades obriu un programa només per veure de què tracta i el tanqueu en el moment que us avorreix o no us entretingueu. Però aquests programes encara es mostren a la vostra història de Hulu, per la qual cosa obteniu suggeriments relacionats amb el gènere de l'espectacle. Aquests programes es poden esborrar del vostre historial de visualitzacions de Hulu fent clic a la icona de supressió (que és la icona semblant a la brossa, tal com es mostra a la imatge).

Un cop hàgiu suprimit programes específics o tot l'historial a Hulu, el vostre compte de Hulu apareixerà com si acabés de registrar-s'hi. Per ser sincer, l’historial de visualitzacions us ajuda a mantenir programes que més us interessin a la part superior de la pàgina, de manera que no hagueu d’aprofundir per cercar-los. Si suprimiu tot l’historial de visualitzacions, caldrà que ho torneu a fer de nou. Al meu entendre, si no és un problema tan important mantenir l’historial de visualitzacions, no l’esborreu. En cas contrari, ja se sap com fer-ho.

3 d'abril de 2019 2 minuts de lectura