Solució: malauradament, [nom de l'aplicació] s'ha aturat

esborreu les dades1

Mètode 2: esborreu les dades de l'aplicació afectada

  1. Anar a Configuració dades clares 2
  2. Aneu al Gestor d'aplicacions del dispositiu.
  3. Cerqueu i toqueu l'aplicació afectada.
  4. Toqueu Força Atura.
  5. Toqueu Esborrar les dades i confirmeu l'acció.

Mètode 3: desinstal·leu les actualitzacions de l'aplicació afectada

  1. Aneu a Configuració.
  2. Aneu al Gestor d'aplicacions del dispositiu.
  3. Cerqueu i toqueu l'aplicació afectada.
  4. Premeu Desinstal·la les actualitzacions .
  5. Executeu l'aplicació.

Nota: aquest mètode funciona millor per a aplicacions de Google com YouTube i Chrome i aplicacions preinstal·lades com S Health.

Mètode 4: actualitzeu l'aplicació a la seva versió més recent

  1. Obriu Google Play Store.
  2. Cerqueu i obriu l'entrada de l'aplicació afectada.
  3. Aixeta Actualització i espereu que l’actualització de l’aplicació.
  4. Executeu l'aplicació

Mètode 5: desinstal·leu l'aplicació i torneu-la a instal·lar

  1. Aneu a Configuració.
  2. Aneu al Gestor d'aplicacions del dispositiu.
  3. Cerqueu i toqueu l'aplicació afectada.
  4. Premeu Desinstal·la , confirmeu l'acció i espereu que se suprimeixi l'aplicació.
  5. Torneu a instal·lar l'aplicació des de Play Store.

Mètode 6: restableix la configuració de fàbrica del dispositiu

  1. Arrenceu el dispositiu en mode de recuperació, els mètodes per fer-ho que varien d'un dispositiu a l'altre.
  2. Utilitzeu el basculador de volum per ressaltar ' esborrar dades / restabliment de fàbrica ”I el botó d’engegada per seleccionar-lo.
  3. A la pantalla següent, seleccioneu Sí: esborreu totes les dades de l'usuari .
  4. Espereu que el dispositiu es restableixi a la configuració de fàbrica.
  5. Quan torneu al menú principal del mode de recuperació, seleccioneu reinicia el sistema ara i, a continuació, seguiu les instruccions d'inici a la pantalla.

Nota: aquest mètode només s’ha d’utilitzar i només com a últim recurs quan cap dels altres mètodes no funciona, ja que restablir la configuració de fàbrica d’un dispositiu Android elimina totes les dades sense còpia de seguretat de la memòria interna del dispositiu.

2 minuts de lectura